$

19 Square

The project establishes an open, interactive social place, rooted in the part of a upscale open shopping  mall. Its distinctive form provides a marker the social common line within the wider masterplan.  Integrating the store’s existing facades into the design naturally lead to a angular layout that informed the flow of the space. The textured granite floors, bespoke art pieces in pool areas and flashy landscape, shaded sitting areas were used to create a sense of luxururious and calmness and to add to the overall feeling of relaxation.

Middle East
1.300 m²
Commercial
2019
Let Us Contact YouIf you fill the following contact form, we can contact you back as soon as possible.

Thank you for getting in touch!

We appreciate you contacting us. One of our colleagues will get back in touch with you soon!

Have a great day!

Submit